woensdag 7 november 2012

Birkin bag


Je kent ‘m vast wel, de wereldberoemde Birkin bag. Voor velen van ons is deze tas onbereikbaar duur. Een Birkin bag begint bij zo’n 5.000 euro en kan oplopen tot zelfs ver boven de 100.000 euro. DeHermes Birkin bag behoort zo tot een van de duurste tassen op de wereld. Maar gelukkig hoef je zulke astronomische bedragen niet uit te geven bij Viabologna.nl, want wij hebben tassen die geïnspireerd zijn op de Birkin bag. De look a like Birkin!

Hermes Birkin

Onze IT bag  doet denken aan de echte Birkin bag van Hermes, maar is geen copie. De oorspronkelijke Birkin bag is vernoemd naar actrice en zangeres Jane Birkin. In 1981 zat Jean-Louis Dumas (chief executive bij Hermes) naast Jane Birkin in het vliegtuig van Parijs naar Londen. Ze probeerde haar tas in de bagageruimte boven haar te plaatsen toen net op dat moment haar spulletjes eruit vielen. Birkin zei tegen Dumas dat het lastig was om een leren weekendtas te vinden die ze mooi vond. Dumas creëerde daarop in 1984 een soepele, zwarte leren tas voor haar en de Birkin bag was vanaf dat moment een begrip. 

Look a like Birkin

Veel dames zijn erg enthousiast over de Birkin bag. Het gaat namelijk om een strak en tijdloos model die je bij alle soorten gelegenheden kunt dragen. Hoewel deze multifunctionele tas geliefd is bij velen, is de Birkin bag wel erg duur. Bij Viabologna.nl hebben we daarom look a like Birkin bags die veel vriendelijker geprijsd zijn. 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten