dinsdag 22 april 2014

vogue fotoshoot in ruil voor seks?


De modellenwereld is hard, dat is één van de eerste dingen dat wordt gezegd als je met dit werk begint. Je moet het écht willen, want er zijn heel veel meiden die dezelfde droom hebben. Maar betekent het ook dat je er alles voor over moet hebben? Misschien wel, want een privébericht van Terry Richardson naar model Emma Appleton bewijst dat er soms rare dingen worden gevraagd aan modellen in ruil voor werk.

Als je bovenaan de top wilt komen, dan moet je hard werken!
Tenminste, dat is wat de mensheid zegt. Maar volgens de wereldberoemde fotograaf Terry Richardson is er een makkelijkere manier, zo stuurt Terry Richardson berichtjes waarin hij eist dat moddelen seks met hem hebben in ruil voor een cover bij Vogue.
Of het waar is weten we niet zeker, wel is de fotograaf er meerdere keren van beschuldigd en dit keer is er bewijs van het Britse model Emma Appleton, zij heeft een screenshot geplaatst op twitter met een privebericht van de fotograaf: 'Als je seks met me hebt, dan boek ik je in New York voor een schoot voor Vogue.' zo smst Terry Richardson.

Ook de foto's van niemand minder dan Miley Cyrus heeft Terry Richardson geschoten.
Of we de foto's nou zo charmant vinden is een ander verhaal?!


Een woordvoerder heeft de beschuldigingen ontkend tegenover Buzzfeed: 'dit is natuurlijk nep. Terry heeft dit bericht niet verstuurd.'' Het model blijft erbij dat het echt, maar heeft wel intussen haar Twitter-account verwijderd vanwege de vele reacties. Voor dat ze haar account verwijderden schreef ze: 'This industry is f*cked up, I've been moddeling for 5 years and I've never had this before, it doesn't make it okay.' En door het vele media-aandacht schreef ze daarna: 'Beginning to wish I hadnt posted that. It doesn't matter who you are or what the industry is. just be a decent human being.. The fact people think this is acceptable blows my f–king mind.'

Terry is al meerdere keren beschuldigd van ongepast seksueel gedrag. Zo beweerd Model Jamie peck dat de fotograaf in 2010 al zijn kleren uitdeed en haar vroeg om iets seksueels met hem te doen. Meerdere moddelen zoals Rie rasmussen, Charlotte waters en Jenna Sauers hebben aangegeven dat hij vaker ongepast  gedrag vertoonde.

De Amerikaanse vogue neemt het heel serieus. Zo heeft een woordvoerder aangegeven dat ze geen plannen hebben om met Terry te werken.


Fake of niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten