donderdag 10 april 2014

Comeback van okselhaar

Niet alleen een comeback van schaamhaar maar ook van oksel haar! Het mag weer meiden. Of we het nou zo leuk vinden en hoeveel vrouwen er nou echt aan meedoen is mij nog een raadsel?!
Ben hopper, een fotograaf uit Londen ,   staat bekend om het maken van foto's waar in de natuurlijke schoonheid van de vrouw naar boven komt. De fotograaf fotografeerde collega's, actrices, circusartiesten , kunstenaars en andere collega's in natuurlijke schoonheid. Deze kunstrichting word ook naturel beauty genoemd.
Is een vrouw alleen mooi als ze geen okselhaar heeft? De fotograaf heeft een aantal foto's gemaakt met modellen en actrices die hun okselhaar hebben laten groeien. Hij wilden de schoonheidsidealen aankaarten, waarom zou een vrouw geen okselhaar mogen hebben, het is en blijft iets natuurlijks? Ben Huffington verteld: 'Het hele punt van de fotoserie is het contrast tussen vrouwelijk schoon en de ongebruikelijke look van okselhaar.'
Okselhaar kan dan een comeback maken in 2014 , maar waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat iedereen er aan mee doet, want is het dan echt zo comfortabel om met een bos haar onder je oksels te lopen?  Dat het schoonheidsideaal vrij diep zit bij de vrouwen, kon de fotograaf merken tijdens zijn project. Een model haakten op het laatste moment af, want ze walgde van haar eigen lichaamshaar.
Wel zegt de fotograaf erbij, dat hij niet vind dat alle vrouwen weer hun okselhaar moeten laten groeien: 'ik wil gewoon dat het weer een optie is om okselhaar te hebben. Ik vind het belangrijk dat mensen nadenken over de schoonheidsidealen.' 
Het is vrij schokkend om te zien dat de meeste mannen willen dat vrouwen er prachtig uitzien maar schijt hebben aan natuurlijke schoonheid. Iedereen is mooi op zijn eigen manier!
En al een van de beroemdheden heeft deze trend opgepakt, niemand minder dan Madonna, ze plaatse een selfie met okselhaar op instagram.
Hier Madonna met haar selfie!

3ac08ed71c411b8872fc015214180ab5_1397054

Is het dan echt weer oke om je okselhaar te laten zien? Ik sla deze trend over en jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten