dinsdag 5 november 2013

Roy Donders: De stylist van het zuiden

Vorige week zag ik een programma op tv genaamd Roy Donders: De stylist van het zuiden. Een vrolijke stylist uit Tilburg. Ik heb erg om het programma kunnen lachen en naar aanleiding daarvan hier een artikeltje over de opkomende realityster.

In bepaalde kringen was Roy Donders al een grote ster maar vanaf maandag 28 oktober heeft heel Nederland kennis gemaakt met deze vrolijke Tilburger. In zijn nieuwe tv programma Stylist van het zuiden laat Roy ons een kijkje nemen in zijn leven die bestaat uit glitters, pailletten en steentjes. 






In de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoeven heeft Roy zijn eigen kledingwinkel/kapsalon. Vanuit het hele land komen vrouwen hier naar toe. Met talloze bussen haarlak en gewapend met zijn krultang worden de dames hun kapsels in een mum van tijd omgetoverd tot bijzondere kapsels met harde krullen, wafeltjes of hij maakt er opgestoken kunstwerken van. In zijn programma lopen werk en privé naadloos in elkaar over, doordat hij zijn glitterimperium alleen kan runnen door de steun van zijn familie.





Ondanks dat Roy een leuk leventje lijdt, gaat er het een en ander veranderen. Hij wilt bijvoorbeeld zijn eigen huispakkenlijn opzetten. Ook dit wordt natuurlijk één en al bling bling! "Want ik ga echt niets maken zonder steentjes", aldus de Tilburger.




De stijl van Roy: natuurlijk komen de glitters, pailletten en steentjes overal in terug. Vooral zijn huispak is een absolute rage. Wat de meeste mensen voor pyjama zullen aanzien is daar helemaal hip, en geheel in de bijzondere smaak van Roy! Hieronder een paar voorbeelden van zijn stijl.











Jasjes: Isabel Marant


Tiger bag: http://www.viabologna.nl/lederen-tassen-c-279.html
Chanel style:http://www.viabologna.nl/chanel-stijl-doorgestikte- tas-met-kettingen-diverse-kleuren-p-16430.html
Bodywarmer van bont: http://www.viabologna.nl/bodywarmer-konijn-met-voskraag-in-drie-kleuren-p-16448.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten