woensdag 6 november 2013

€ 900,00 voor een 'plastic' tas ???

De Fallabella tas van ontwerpster Stella Mccartney is een veel gespotte tas onder de celebs. Met een prijs van zo'n € 900,- niet echt goedkoop.Zeker niet wanneer je beseft dat het geen leder is. Stella is namelijk overtuigd veganist en wil geen echt leer voor haar producten gebruiken. Zeker wel te waarderen, alleen jammer dat ze wel de leerprijs voor de tas rekent ;) . In de verkoop levert dit wel problemen op, daarom prijzen de duurdere webshops als bv Netaporter.com de tas aan als " faux brushed leather" in goed Nederlands " geborsteld nep leer|".... (klinkt tóch even wat anders....). Maar het blijft natuurlijk een schitterende tas !!!!

Deze wannahave tas heeft al aan heel wat celebs hun schouders gehangen. Zo werden Angelina Jolie, Hilary Swank, Kim Kardashian en Rihanna vaak gespot met deze tas van Stella McCartney.

Ook Kristen Stewart, de hoofdrolspeelster van o.a. Twilight is met deze tas gespot. Laatst is zij door het tijdschrift Glamour uitgeroepen tot best geklede vrouw ter wereld. Haar stijl is gedurfd, en heeft veel weg van een ‘rock chick’. Zo werd zij heel nonchalant met alleen maar zwarte kleding en de slangenprint Falabella tas gespot. 
.



           Kirsten Steward



Waarom de falabella bag? Simpel. Het is een tijdloos model en kan dus kan heel lang mee. De zilveren schakel van de tas spiced het model op. Bovendien kun je er ook een ander model van maken, dus twee tassen in één! Ook het formaat is geschikt voor alle dagelijkse activiteiten waardoor hij niet meer weg te denken is bij het opkrikken van jouw outfit.







                                                           Seen in webshop "Netaporter"






                                           De Look-a-like Stella bag van echt leer € 125,-                                 
                                                         .Viabologna.nl 


                                 









OF...........maak hem zelf: video


Geen opmerkingen:

Een reactie posten