woensdag 20 februari 2013

Neon Birkin bag



Neon Birkin bag

Neonkleuren zijn het helemaal deze zomer, nu al zie je er veel celebrities als Kim, Khloe en Kourtney  Kardashian mee lopen en ook Tamara Ecclestone doet mee met de trend en draagt een neon gele Birkin. Voctoria Beckham en Real Housewives of Orange County ster Alexis Bellino, kiezen voor een neon oranje Birkin bag.

Ook merken als Alexander Mcqueen, Balenciaga, Miu Miu, Louise Vuitton, Celine en Jimmy Choo gebruiken neon kleuren in tassen, schoenen en mode.

In de jaren 80 en 90 hebben de neon kleuren in de mode het hoogtepunt bereikt, het werd veel gebruikt voor op sport geïnspireerde vrijetijdskleding en in kledingstijlen van verschillende subculturen zoals onder andere de punkers van de jaren ’80, maar ook de tie-dye T-shirts die de neo-hippies droegen en de cluboutfits van de Ravers begin jaren ’90. De neon kleuren worden ook nu ook weer helemaal hot!

Hou jij ook zo van neon kleuren? Dan is deze Birkin bag echt een must-have voor jou! Deze Birkin bag is gemaakt van echt leer en heeft een uitstekende kwaliteit! Hij komt rechtstreeks uit Italië en is in 4 neon kleuren beschikbaar. Binnenin zijn de Birkin tassen met een mooie contrastkleur afgewerkt.

Als je niet precies weet hoe je neon moet dragen, zijn hier een paar tips:
-     -   Kies dan voor matte materialen en combineer bijvoorbeeld felgeel of roze met gemêleerd grijs, kaki of wit.
-  -  Neon combineren met zwart lijkt in eerste instantie een veilige keuze, maar deze combinatie is heeft juist een versterkend effect aangezien de kleuren nog duidelijker contrasteren tegen zwart
-  -  Vind je neon te heftig en wil je liever niet te veel aandacht trekken met je kleding, houd het dan subtiel en kies voor een neonkleurig accessoire in plaats van één groot fel vlak
-      -   Wees kritisch met het je van top tot teen hullen in een combinatie van teveel verschillende neonkleuren, je wilt niet dat het ordinair word natuurlijk.
-       - Durf of mag je op je werk geen neon kleuren of kleding naar keus dragen, dan kun je kiezen voor bijv. een neon kleurige tas, laptophoes, I-padhoes of agenda.





                                                                                                                              



   -     met hangslotje+sleutel en losse schouderband
                                        -         zilverkleurige accessoires
                                           -          afmetingen 38x25x18 cm
                                           -         echt leder, made in Italy
                                           -          Levertijd 1-2 dagen, geen verzendkosten

Voor meer informatie kijk op onze webshop www.viabologna.nl
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten