dinsdag 19 augustus 2014

Tassen trends winter 2014/2015

Diamonds bags are a girl's best friend. Tassen, tassen en nog eens tassen... We hebben er nooit genoeg. Kan jij niet wachten om weer een nieuwe tas te kopen? Lees hier de trends voor de winter! 

Clutches

Klassiek is niet weg! Ze maken het belangrijkste deel van de uitstraling van een dame voor een feestje, etentje en noem zo maar op! De clutches die bestemd zijn voor dagelijks gebruik vallen op door hun minimalistische en bescheiden ontwerp. Ze werden gespot bij de shows van o.a.  Armani, Michael Kors en Nina Ricci en worden vermeld als de succesvolle items.



Croco & python

Reptielhuidprintjes is een van de trends  die we altijd weer terug zien. Een snelle manier van het creëren van luxe en glam, met kleine stukjes agressie.  Een combinatie van textuur, kleur en helderheid. Deze trend werd gezien op de catwalk bij Valli, Fendi, Nina Ricci en Dolce & Gabbana.


Franjes

Net als de reptielenprintjes zijn franjes één van de trends die altijd weer terug komen. Vaak wordt dit gezien als cowboy-look, maar toch zijn de ontwerpers erin geslaagd om een aantal mooie looks met een ander tintje te creëren. Zo gaven Stella McCartney, Michael Kors en Roberto Cavalli een groot aantal voorbeelden lederen handtassen met franjes terwijl Rag & Bone de franjes veranderde van details tot achtergronden voor de hele structuur. 

Kettingen

De ketting is een erg opvallend detail die werd opgemerkt deze winter. Coco Chanel is de uitvinder van dit ontwerp en het is sindsdien een klassieker. Het wordt het dus bij meerdere ontwerpers gespot zoals o.a. Dior en Dolce & Gabanna. Deze lichte en bijna schattige ontwerp van handtassen geeft elke vrouw een charmante ‘evening look’. 





Voor alle tassen klik je hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten